Darilo #17: Podpora

Po sobotni pilates uri je Nataša stopila do mene in me objela. Zahvalila se mi je, da je spet našla čas in pot do naše dvorane.


Čez dve uri mi Sanja, s katero delam tudi sama in s katero dela tudi Nataša, napiše naslednje sporočilo: “Sanja, hvaležna sem, da si me spomnila na Tanjo in na njeno Tanergijo. Potem pa še zato, da sem se odločila spet vpisati. In še zato, da sem tudi danes lahko šla na pilates. In še zato, da se po vadbi odlično počutim.”???


Z dovoljenjem Nataše in Sanje vam pišem, kaj se je dogajalo.


Zakaj?
Ker morda Nataša, Sanja ali pa jaz še koga spomnimo na to, da je prav, da poskrbimo zase. To je osnova, ki si jo lahko vzamemo, da smo potem lahko boljše me.

In ker vas želim spomniti, da si lahko v življenju omislimo podporo.

Ker vas želim spomniti, da lahko prosimo za pomoč. (Ta del je meni osebno zelo težek, ker sem vedno mislila, da zmorem in morem vse sama.)

In tudi zato vas želim spomniti, da niste same (za vse), ko se vam to zazdi.

Sanja pomaga meni in jaz njej. Sanja pomaga Nataši in ona njej. Nataši pomagam jaz in ona meni.

Spontano smo sklenile krog podpore, v katerem se vse tri dobro počutimo.

Morda si kdaj želimo podporo od bližnjih, pa jo tam včasih dobimo, včasih pa ne. Ne glede na to, želim sebe in vas spomniti, da vseeno obstajajo ljudje, ki nas lahko podpirajo. Ki nas želijo podpirati. In ljudje, ki jih mi želimo podpreti.

Ker začutimo, da je tako preprosto prav in ker vemo, da je to prava pot.

Poglejte okrog sebe, kje lahko dobite največ podpore. Preverite, komu ste lahko vi podpora.

Če potrebujete večjo podporo, poiščite kakšno Sanjo, Natašo, Tanjo, …

Veliko nas je in tukaj smo zato, da si pomagamo, da nam bo skozi življenje bolje. Ni ti treba biti sama za vse. Lahko si mnogo več ob pravi podpori.

Nazaj na vsa darila.