Vadi z menoj v živo v telovadnici ali pri tebi na domu (v Ljubljani)

.

Kaj lahko pričakuješ od mene in mojega dela?

👉 Podprem te lahko, če si mamica po porodu, sploh pri starosti 35+.  Ker sem imela carski rez, vem, kako je tudi v tem primeru.

👉 Podprem te lahko, če imaš težave s ščitnico. Sama imam Hashimoto od leta 2002 in v dobrih 20 letih si upam trditi, da sem se naučila, kaj potrebuje moje telo in ščitnica. In to lahko predam tudi tebi skozi nežno vadbo in koristen mindset!

👉 Ogromno (morda največ) znanja imam na področju hrbteničarjev, tako da te lahko podprem v primeru diagnoze hernija hrbtenice (na katerem koli delu hrbtenice), raznih obrab kolkov ali drugih bolečin v križu.

👉 In še kako te lahko podprem, če si želiš s pomočjo moje obravnave oblikovati telo. V tem primeru se lotiva shaping programa.

👉 Zelo rada obiščem tudi podjetja, kjer predavam o telesnem ravnovesju, drži telesa in kako si lahko na sedečem ali stoječem delovnem mestu pomagamo sami.

.

Z mano lahko vadiš:

  • v živo v telovadnici (individualno ali v skupini)
  • v živo ali po posnetkih preko spleta (individualno ali v spletni skupini)

 

Za dodatna vprašanja mi lahko pišeš na zdravo@tanjazelj.si.

 

S klikom na spodnje gumbe si lahko prebereš več podrobnih informacij za posamezni program. 👇👇👇

.


Individualna obravnava telesa po porodu

Če si mamica po porodu, sem ti na voljo z osebnim svetovanjem in ustrezno prilagojeno vadbo po porodu  treh stopnjah.

To obravnavo še posebej priporočam, če si imela ali imaš diastazo, če si imela in/ali še imaš (pre)velike bolečine v križu ali če si imela carski rez.

Piši mi, pomagam ti lahko, da se boš počutila bolje.

.

Individualna shaping obravnava telesa

Marsikaj na telesu je možno oblikovati. Osebno tudi pri oblikovanju telesa zagovarjam varnost in počasnost pri izvajanju vaj.

Verjamem, da lahko ženski močno pomaga notranja stabilnost, ki se je dotaknemo skozi posebne shaping vaje, kakor navzven vidne mišice.

Sem zagovornik treninga notranjega shapinga – posledice so izredno prijetne na telesu.

.

Rehabilitacija telesa

Hrbteničarji ste moja “specialiteta”. Hrbteničar je oseba, ki ima določene težave s hrbtenico kot so bolečine v križu, diskus hernija (na katerem koli delu telesa), težave s kolki, medenico …

S hrbteničarji se ukvarjam od leta 2004, ko sem za hrbteničarje začela delovati kot zunanja strokovna sodelavka na Fizioterapiji Fuchs.

Znanja, izkušnje in pozitivne povratne informacije vas, hrbteničarjev, mi dajejo moč, da vam pomagam še naprej.

.

Predavanja in svetovanja za podjetja

 

Za podjetja najraje izpeljem kakšno krajšo (enourno) ali daljšo (trourno) ali v več delih (pridem večkrat) teoretično-praktično delavnico na temo telesnega ravnovesja, v katerem izpostavim 3 ključne točke zdravega življenja.

 

Če se vam pa zdi, da v podjetju preveč sedite ali stojite, potem vam lahko pripravim teoretično-praktično delavnico na temo zdrave drže telesa, možnih telesnih položajev pri sedečem ali stoječem delu ipd..

.