Grahova juha

V nedeljo smo se na mojem osebnem profilu povsem spontano zaklepetali o juhah.
 
Na željo Nataše, sem spisala zelo enostaven recept za zelo enostavno, a zdravo, okusno, zeleno juho.
 
In sem rekla, pa tole lahko delim tudi z vami. In evo ga!
Naj vam tekne
💚
Grašek (če nimam domačega), kupim v Hoferju, ker je BIO in ugoden. Nato grah pokuham, tako da vre od 3 do 5 minut. Ga malo ohladim, da je primeren za v blender. Uporabim blender, ker potem pride ven kremasta juha (kar s paličnim jaz ne dobim). Uporabim vodo od kuhanja (ne sme biti prevroča), dodam malo olivnega olja in sol. Ko juho postrežem, ji dodamo še bučno olje, kakšne nastrgane mandlje, bučna semena, sončnična semena ali kroglice (otroci). Ta je zmagovalna juha pri nas. Pa še sladka je malo.
💚
 
Zdrav pozdrav, Tanja
 
p.s.: Lahko mi slediš tudi na IG profilu, kjer je vedno več slikic kot teksta: https://www.instagram.com/tanjazelj/ … in ker se ravno ta mesec učim delati Storye, bom super vesela za tvoje oglede. 

Si želiš brezplačni vodnik Telesno ravnovesje?

Potem klikni SEM.