Fit okoli 40

Z vami bom Tanja Želj, ambasadorka dobrega življenja. Delila bom koristne in uporabne informacije in nasvete s petih področij: gibanje, (pre)hrana, odnosi, v službi in sprostitev.

Bližam se štiridesetim in srečujem sem z izzivi tega obdobja.

Veliko izzivov s seboj pelje odraščanje oz. staranje (jaz bi mu rekla modrenje), veliko mi je dalo, a tudi vzelo materinstvo, izgorelost je že skoraj normalna, da te enkrat sreča, zato v meni nenehno narašča želja po zdravju. 17 let živim z avtoimuno boleznijo in preizkusila sem skoraj vse možne in nam poznane metode v podporo mojemu telesu.

Seveda si tudi jaz želim lepo telo, a morda si vedno bolj želim gibalno dovolj sposobno telo.

Moja težnja po dobrih odnosih je velika, saj mi dober odnos pomeni temelj družbe. Celo življenje vztrajam v službi oz. delu, ki me izpopolnjuje. Nenehno raziskujem in preizkušam metode, ki bi me umirile in sprostile in mi dale moč, da se spopadam s samim življenjem in minevanjem.

Z vami bom delila osebne izkušnje s sabo, z drugimi in tudi veliko znanstveno dokazanih dejstev.

Prav zaradi svojih izzivov in narave dela, da vedno iščem rešitve, si želim to deliti naprej in pomagati naprej. Res je, da smo za odločilne korake ali korake na sploh odgovorni sami. Toda ko sama slišim, srečam ali berem še koga, ki se počuti podobno kot jaz, takrat se jaz počutim, da nekam spadam. Pa četudi je to skupina avtoimunih bolnikov. 🙂

Rada bi vas resnično motivirala in v vas zbudila željo po tem, da v življenju ne boste več iskali izgovorov proti ampak razloge za: dobro življenje, redno gibanje, kvalitetno prehrano, nujen spanec, dobre odnose, pravo službo in odklop.

Klikni na sliko spodaj in izberi temo, ki te zanima. >>

 

 

 

 

 

 

 

 

Vabimo tudi, da nam sledite na Facebook skupini Fit okoli štiridesetih.