Fit okoli 40

Projekt Fit40 – 2019/2020

V ponedeljek, 2. 9. 2019, točno na moj 40. rojstni dan, slovesno odpiram in najavljam novo rubriko v projektu Fit40 (plus/minus poljubno let).

Nova “rubrika” ima naslov

DARILA

in bo trajala 40 tednov, skozi katere bom obeležila svojih 40 dosedanjih let in pripravila teren za naslednjih toliko, v katerih upam, da bom še naprej lahko skrbela tako zase kakor posredno tudi za vas. ♥

Rada imam datume, simboliko številk in jasno mi je, da je to moj moment, v katerem lahko delim sebe, svoje izkušnje, znanje in energijo in morda pomagam tudi tebi premakniti kak delček življenja.

Zato, da ti bo v življenju bolje.

Za vas sem letos poleti objela ocean. Ocean je tako mogočen, da ga lahko samo spoštujem. Veliko smo bili čisto sami ob oceanu. Zdela se mi je krasna priložnost, da ga posrkam, užijem v telo, da me bo hranil skozi teh 40 tednov, ki jih bom delila z vami.

Klikni na svoja DARILA.

Vabim tudi, da mi sledite na Facebook skupini Fit okoli štiridesetih.


Projekt Fit40 – 2018/2019

Z vami bom Tanja Želj, ambasadorka dobrega življenja. Delila bom koristne in uporabne informacije in nasvete s petih področij: gibanje, (pre)hrana, odnosi, v službi in sprostitev.

Bližam se štiridesetim in srečujem sem z izzivi tega obdobja.

Veliko izzivov s seboj pelje odraščanje oz. staranje (jaz bi mu rekla modrenje), veliko mi je dalo, a tudi vzelo materinstvo, izgorelost je že skoraj normalna, da te enkrat sreča, zato v meni nenehno narašča želja po zdravju. 17 let živim z avtoimuno boleznijo in preizkusila sem skoraj vse možne in nam poznane metode v podporo mojemu telesu.

Seveda si tudi jaz želim lepo telo, a morda si vedno bolj želim gibalno dovolj sposobno telo.

Moja težnja po dobrih odnosih je velika, saj mi dober odnos pomeni temelj družbe. Celo življenje vztrajam v službi oz. delu, ki me izpopolnjuje. Nenehno raziskujem in preizkušam metode, ki bi me umirile in sprostile in mi dale moč, da se spopadam s samim življenjem in minevanjem.

Z vami bom delila osebne izkušnje s sabo, z drugimi in tudi veliko znanstveno dokazanih dejstev.

Prav zaradi svojih izzivov in narave dela, da vedno iščem rešitve, si želim to deliti naprej in pomagati naprej. Res je, da smo za odločilne korake ali korake na sploh odgovorni sami. Toda ko sama slišim, srečam ali berem še koga, ki se počuti podobno kot jaz, takrat se jaz počutim, da nekam spadam. Pa četudi je to skupina avtoimunih bolnikov. 🙂

Rada bi vas resnično motivirala in v vas zbudila željo po tem, da v življenju ne boste več iskali izgovorov proti ampak razloge za: dobro življenje, redno gibanje, kvalitetno prehrano, nujen spanec, dobre odnose, pravo službo in odklop.

Klikni na sliko spodaj in izberi temo, ki te zanima. >>

Vabimo tudi, da nam sledite na Facebook skupini Fit okoli štiridesetih.