.
Moj delovnik poteka v telovadnici, pri strankah na domu in zadnje čase kar veliko tudi na spletu.
.
Ideje v mojih požganih pa švigajo tudi izven “delovnega časa”.
.
A ne glede, da podjetniki lahko zelo hitro kar skoz nekaj delamo, imam zadnje čase, sploh odkar zavestno in zelo velikodušno dajem sebe na urnik, namesnki prosti čas.
.
In ko ne “delam” za moj posel, rada gledam humoristične serije ali stand up komike, rada berem in rada kuham.
.
In najraje kuham tisto, kar zraste na maminem vrtu. No, tisti, ki me spremljate dlje časa veste, da sem zelo rada turistična kmetka doma.
.
Trenutno vrt še ne ponuja bogastva, a ne glede na to, sem včeraj uspela pripraviti dokaj domačo rižoto na rdeče in regrat z jajci.
.
Regrat sem nabrala sama v domačem sadovnjaku (in ko sem ga nabirala, sem si mislila, da še dobro, da delam vaje za kolke!). Jajca so znesla domače kokoši.
.
V rižoti so pa zraven kupljenega Jasmine riža, kupljeni še šparglji in tuna, med tem ko so gobice s Pohorskega gozda, korenje z mamine njive in mezga je iz lanskih domačih paradižnikov.
.
Začinjeno z drobnjakom, belim poprom in soljo. Na koncu polijem gor še domače olivno olje s Krasa. Aja, na regrat z jajci gre pa obvezno naše domače bučno olje.
.
No, zelo rada kuham tam od 2 do 3 dni na teden … pol pa rabim malo pavze.
.
Kaj pa ti delaš, ko “ne delaš”?
.
Napiši mi na zdravo@tanjazelj.si
.
Tanja
.
.
Si že naročen/-a na moje GIBALNE NOVICE, v katerih vsak teden pošljem en koristen gibalni nasvet?
.
Če še nisi, se lahko nanje naročiš TUKAJ in prejmeš še eno kratko vadnico za doma.