Darilo #32: Vadi doma

Odkar smo doma, je naš “slogan”:

Ostani doma. Vadi doma. Online Tanergija pilates.

Smo v situaciji, ko nam kaj drugega niti ne preostane.

Gibanje je namreč zadnje, kar bi morali črtati iz svojega urnika. O tem sem govorila tudi na 24ur.com.

Tudi sama mnogo več sedim kot sicer. Če je moj dan normalno deloven, vadim vsaj 4 ure. Včasih moram paziti, da ne vadim preveč.

Zdaj pa, ko smo doma, se učim, sledim raznim seminarjem, urejam spletno stran, prenavljam to spletno stran ❤ … skratka večino časa sedim.

In si moram telovadbo umestiti v svoj urnik. Tako kot najbrž večina vas ves “normalen” čas.

Zato vam danes podarjam svojo 20 minutno razmigovanje s palico in 9 minutno sproščanje. Že če samo to dvoje narediti vsak drugi dan, boste to zagotovo čutili na svojem telesu kot izredno ugodno.

Sama sem pristaš zmernosti, varnosti, počasnih gibov. In naj velja ta napotek tudi za vas. Nikamor se vam ne mudi. Vaje izvajajte počasi in med vajami sproščeno dihajte.

Dihalne vaje so izrednega pomena za umiritev telesa, uma, bitja srca, pomagajo proti nespečnosti in še mnogim drugim stvarem v življenju.

Jaz ne morem reči, da imam ob šolanju otroka doma zdaj več časa kot prej (ker ga nimam), ampak vseeno apeliram na vas, da si vzamete oz. da si vzamemo čas zase, za mir v glavi. Pomaga tudi proti nepotrebni paniki on nenormalni količini neprijetnih informacij zadnje tedne.

Na zdravje in zdrav pozdrav!

Nazaj na vsa darila.