Individualno prilagojena vadba & svetovanje za mamice po porodu

Draga mamica!

Najprej ti ČESTITAM k zelo veselemu dogodku. ♥

Potem ti sporočam, da TE ZELO RAZUMEM in da ti želim tudi v tem posebnem obdobju POMAGATI.

Da bo tebi lažje in bolje in potem seveda posredno tudi vsem tvojim bližnjim.

Zakaj  ti svetujem individualno obravnavo telesa po porodu?

.

♥ Individualna obravnava telesa po porodu je STROKOVNO NAJBOLJŠA IZBIRA.

♥ Toplo pa ti tako obravnavno priporočam, če si imela CARSKI REZ, TEŽEK POROD s prerezom presredka ali preprosto zaradi tvojega DRAGOCENEGA ČASA.

♥ Na vadbo lahko prideš z bebico (mamica telovadi, bebica je zraven – spi, se kobaca, poje, gleda …) ali pa preprosto daš bebico v varstvo in si VZAMEŠ to dragoceno urico časa le ZASE!

Si mamica po porodu in razmišljaš o vadbi v skupini?

.

Tukaj je moje osebno strokovno priporočilo, ki nosi sporočilo, da mora biti tvoje telo za vadbo na rednih skupinah zares pripravljeno!

Če si že pred nosečnostjo in v njenem času obiskovala kateri program pilatesa v skupini, potem se lahko, ko je tvoje telo za to pripravljeno (!), priključiš vadbi v rednih skupinah.

Vendar v vsakem primeru odsvetujem direktno po porodu na redne pilates ure ali kakršno koli drugo obliko skupinskih vadb, ker lahko z nekaterimi težkimi (pilates) vajami narediš v tem času svojemu telesu več škode kot koristi.

V primeru carskega reza, se vse časovno samo še bolj zamakne!

Strokovno ti priporočam individualni pregled stanja telesa in ustrezno napotitev na vadbo (ali doma ali individualno vadbo – odvisno tudi od vseh tvojih možnosti).

Časa za vadbo v rednih skupinah s težjimi vajami bo še več kot dovolj, v času porodniške pa je potrebno za telo ustrezno poskrbeti z nežnimi, pravilno usmerjenimi vajami, ki so prilagojene telesu po porodu, tvojemu stanju, počutju in hitrosti okrevanja po porodu.

Za strokovno vodeno vadbo po porodu sva usposobljeni Jana in Tanja.

Individualna srečanja s Tanjo

.

Paket 5 srečanj (telovadnica, Zoom, na domu v Lj): 300 € + DDV

.

Paket 10 srečanj (telovadnica, Zoom, na domu v Lj): 550 € + DDV

Individualna srečanja z Jano 

.

Srečanja v telovadnici ali na domu: paket 5 srečanj: 275 € ali paket 10 srečanj: 500 €

Piši mi na zdravo@tanjazelj.si ali me pokliči na 040 321 661 in se dogovorimo glede tvojih potreb in želja. 

Individualna srečanja v telovadnici potekajo od 1. 9. 2020 dalje v centru Premik na Neubergerjevi ulici 9 v Ljubljani.

Vadbo po porodu s Tanjo mi je priporočala prijateljica, ki je rodila pred enim letom. Vedela sem, da moram po porodu nekaj storiti za svoje telo, saj me je križ zelo bolel in tudi počutila se nisem dobro. Vadbe s Tanjo niso samo vadbe, Tanja mi je podala nasvete iz svojih izkušenj, ki jih potrebuje vsaka mamica. In tudi jaz sem se počutila na teh srečanjih, da nisem sama in edina mamica z vsemi temi bolečinami na tem planetu. Hvala za to, da delate to za mamice! Ines, 33 let

Jana je ženska, polna modrosti, izkušenj in znanja. Ko sem se z njo sproščala samo z dihanjem sem si rekla, da to želim početi celo življenje. Jana obvlada nešteto drobnih tehnik, s katerimi je vadba z njo močna dodana vrednosti in priporočam jo tudi tako, ne samo po porodu. Anita, 36 let

Nina je inštruktorica, ki sem jo spoznala na pilates vadbi za nosečnice. Vedela sem, da jo hočem tudi po porodu! Z občutkom za žensko telo sva že nekaj tednov po porodu pričeli sanirati mojo diastazo in krepiti globoko trebušno mišico. Ker sem rodila drugič in ker prvič nisem tako skrbela za telo, lahko povem, da je res ogromna razlika zdaj, ko sem si vzela čas, za telo in se počasi spravljala nazaj v prejšnjo formo. Res priporočam vsaki ženski, da si to podari in poskrbi zase. Menim, da je to najboljša stvar za mamico. Sanja, 28 let

Tanja Želj sem 27. novembra 2019 izdala knjigo

Ustrezna vadba po porodu

Knjigo prejmeš kot DARILO ob odločitvi za vadbo z mano.

V sklopu naše poporodne prilagojene vadbe sledimo smernicam slovenskih in tujih strokovnjakov za to obdobje.

.

Nazaj na pregled VADI Z MANO V ŽIVO.