Tanja. Osebno.

Pri svojih letih lahko rečem ja, da že kar nekaj vem. A včasih se mi zdi, da tako zelo malo. Zato ne bom pametovala. Lahko pa delim svoje znanje in izkušnje in morda še komu med vami pomagam. A le, če vi želite. 🙂

In bolj ko se učim, spoznavam sebe, dinamiko odnosov, delujem v materinstvu, … bolj postajam radovedna. Kaj vse me še čaka?

Zagotovo vem, da je vsak moj problem le izziv. In zagotovo vem tudi to, da brez izzivov ne bi bilo moje osebne notranje sile in moči za neštete korake naprej.

Imeti čas zase in imeti rad sebe je meni osebno v tem obdobju eden večjih življenjskih izzivov. Ja, tudi materinstvo. Ampak materinstvu sem predana z veliko ljubeznijo. Nobenega pomisleka ni, da ne bi ob treh ponoči vstala, če me hčerka potrebuje. Čutim pa, da je čas, da začnem tako ljubezen dajati tudi sebi. Vsi bi si jo morali. Brezpogojno. Brez pomisleka. Zame gre. Za vas gre.

IMGL6493

Ker moje vrednote so danes drugačne kot so bile včasih. In čez čas bodo spet drugačne. In tako je ok. Starejši ko postajamo, večja postaja vrednota zdravje. In čas. Mir. Dobri odnosi. Dobra večerja. Ali pa početi nič. Nekaj, kar je nekoč bilo povsem nepredstavljivo.

V športu delujem od leta 2000. V šport sem se zaljubila že, ko sem prvič gledala film Nadie Comăneci. Predstavljala sem si, kako delam salte in premete po gredi. A prav zares sem se od športov zaljubila v atletiko. Ta ljubezen me je peljala iz Maribora v Ljubljano na Fakulteto za šport. Ponosno sem jo zaključila leta 2003. In se podala svoji drugi ljubezni naproti. Pilatesu.

Pilates me danes spremlja osebno in profesionalno. Pilatesa ne bi spoznala, če ne bi bilo atletike. Pri atletiki sem si poškodovala hrbet. In tako sem s pilatesom šla čez osebno izkušnjo rehabilitacije, terapij in poučnih izkušenj, do življenja brez bolečin v križu! Zato izredno močno verjamem v to, kar delam.

In zaradi še vseh ostalih izzivov, ki sem jih v življenju preživela (poškodba hrbtenice, carski rez, trebušne operacije, avtoimunska bolezen ščitnice, sesutje imunskega sistema, miomi, slabokrvnost, testiranje različnih oblik prehranjevanja, 15 letna pot osebne rasti, od Kitajske medicine, energetske medicine do čustvenih šol, coachinga in še …), lahko med vas delim preverjene metode, informacije in izbiro načina življenja – zase.

To je to. Za zdaj. ♥

Bolj uradna predstavitev pa je tukaj.