Gibajte se v vseh letnih časih

Moje današnje sporočilo je jasno. Meni. Želim, da ga ponotranjite tudi vi. Zato, ker vašemu telesu in vam privoščim, da ohrani svojo dobro formo tudi čez poletje.

Res je, da v toplejših delih leta preživljamo več časa zunaj (čeprav ga iskreno – v vročini spet ne!), ne pozabite na svojo moč in stabilnost, ki je s sprehodi in kopanjem ne morete nadomestiti.

Nemalokrat se namreč zgodi, da ljudje celo jesen, zimo in pomlad, pa še do konca šolskega leta lahko “stisnejo”, obiskujejo pilates vadbo. Potem pa rečejo – se vidimo jeseni.

Ne privoščim vam tega premora. Zakaj ne? Ker boste izgubili več kot polovico rezultatov, ki ste jih gradili 9 ali 10 mesecev in ko se boste vrnili, boste morali spet začeti od začetka.

Če je gibanje osebna higiena, nujna za današnjega sodobnega človeka, potem z njo ne smete prekiniti za nekaj mesecev. To je tako, kot če bi zdaj rekli – adijo tuširanje do septembra, adijo umivanje zob do oktobra. Se vidimo takrat.

Vem, da ste to prispodobo z umivanjem že slišali. Ampak ste jo zares slišali? Ste zares razumeli, kaj pomeni?

Vadbe pilatesa ne more nadomestiti nobena druga vadba. Pilates nam pomaga, da lažje in bolje opravljamo druge gibalne obveznosti v življenju (od pospravljanja, čiščenja, igranja z otroki, … do gibanja v drugih oblikah športa).

Zato ne nehajte za dlje časa, sploh, če imate za seboj nekaj kilometrine.

V Ljubjani vam v Tanergiji nudimo pilates vadbo čez celo poletje. Na teden organiziramo 11 rednih pilates ur tedensko in 2 uri pilatesa za nosečnice.

Da, vsak teden, od 26. 6. do 29. 8. 2019.

Da bo odločitev za stik s sabo skozi pilates vadbo lažja, smo pripravili poletno neomejeno pilates karto. Pridete lahko na vse poletne ure (če le zmorete ;)). Vse podrobnosti o tem tukaj.

Nazaj na osnovno stran Fit okoli 40

Vabimo tudi, da nam sledite na Facebook skupini Fit okoli štiridesetih.