Shaping pilates za oblikovanje telesa

Tanergija® shaping pilates program je unikaten Tanergijin program vadbe, ki krepi in oblikuje tvoje telo točno tam, kjer si to najbolj želiš: stegna, zadnjica, trebuh in roke.

PILATES OBROČ je glavna “zvezda” Tanergija® shaping pilatesa. Nekateri obroč imenujejo kar zunanji center oziroma magični obroč. Razlog za slednje je predvsem to, da lahko z njegovo pomočjo navadno pilates vajo naredimo veliko učinkoviteje in intenzivnejše ter še pomembnejše, pomaga nam pri dodatni stabilizaciji trupa, kar je nenazadnje bistvo pilatesa. Obroč najpogosteje uporabljamo tako, da ga držimo v rokah, med koleni in med gležnji. Lahko ga stiskamo ali pa tudi raztegujemo. Kot vadbeni pripomoček ga priporočamo vsem tistim, ki bi želeli intenzivnost svojega pilates treninga dvigniti na višji nivo.

Nekaj idej za vaje pa najdeš v posnetku spodaj.

Shaping pilates lahko v obliki individualne vadbe pričnemo izvajati, če:

 • ste opravili osnove vadbe in poznate principe in potek osnovnih pilates vaj,
 • vaše telo nima omejitev v gibanju (poškodb, bolečin, …) in
 • če ste pripravljeni na globoke učinke vadbe. Učinek je namreč tak, da si pogosto želiš čutiti med vadbo podobno. Posledica pa je vidna na telesu tako v obliki večje moči kot tudi obliki telesa.

Individualna vadba s svetovanjem – zakaj pa ne? Res, da je dražja, a nudi številne prednosti:

 • popolnoma strokovno vodena vadba,
 • prilagodimo se vašemu urniku,
 • sproti vidimo napredek in program dopolnjujemo iz treninga v trening,
 • ves čas se posvečamo samo vam,
 • odgovorimo tudi na vsa ostala vprašanja, ki vas zanimajo,
 • tak način vadbe nudi odličen in hiter napredek!

Tanja Želj priporočam:

Svetujem – sploh če ste začetnik, da se odločite za začetni paket individualne vadbe (10 vadb), nato pa nadaljujete po želji – individualno z nadgradnjo programa, v skupini ali doma! Pilates namreč zahteva REDNO in PRAVILNO izvajanje vaj. Informacije in rezervacije dobiš na tanja@tanergija.si ali na 040 321 661.

Individualna pilates vadba poteka v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190 v Ljubljani.

CENIK

Cenik individualnih srečanj s Tanjo:

 • paket 5 obiskov: 260,00 €
 • paket 10 obiskov: 490,00 €

Cenik individualnih srečanj z drugimi strokovnjaki (Jana, Tomaž, Nina):

 • paket 5 obiskov: 210 €
 • paket 10 obiskov: 390 €

Jana, Tomaž in Nina lahko za vas poskrbijo tudi na srečanjih v dvoje. Možno je oblikovanje tudi srečanja za vadbo v troje ali štiri na pilatesu.

Pišite nam in se dogovorimo glede vaših želja. 🙂

 

Pilates je moja stalnica vsaj 10 let, morda dlje. Od lanskega septembra v Tanergiji. Ob nakupu letne karte sem se posebej razveselila darila v obliki individualne vadbe s Tanjo. Odločila sem se, da jo izkoristim takoj in nato v naslednjih mesecih odpravljam “napake”, ki jih bo odkrila. Kljub stažu in redni vadbi se izkaže, da se je dobro kdaj pa kdaj vrniti k osnovam, posebej, če te preverja skrbno Tanjino oko. Zdaj pridno delam 7 osnovnih vaj, ki mi jih je Tanja prijazno predpisala, med Nininimi urami pa osnove utrjujem in se mi zdi, da sem ob tem naredila večji korak naprej kot pri bolj zahtevnih vadbah z vsemi možnimi rekviziti. Hvala Tanji za individualno uro, jo toplo priporočam vsem! Barbara

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *